Veelgestelde vragen

 Hieronder beantwoorden we de veelgestelde vragen over deze actie.

Staat jouw vraag er niet bij? Mail gerust naar nicole@demassagewinkel.com

Veelgestelde vragen

Wie kies je uit voor de gratis massage?

Elke week in mei wordt er door de deelnemende masseurs een gratis massage gegeven. Wie dit krijgt, dat kies je zelf. Door middel van het delen op social media kan je ervoor zorgen dat mensen worden voorgedragen door anderen. Je kan er ook voor kiezen om de ene week bijvoorbeeld een zorgmedewerker te kiezen, de week erna een ondernemer etc. Vindt hiervoor een manier die bij jou en je massagepraktijk past. En vind je het moeilijk kiezen? Kies dan door middel van een loting.

Hoe vaak geef ik een gratis massage?

Het idee is om elke week van de maand mei een gratis massage te geven. Door dus vier gratis massages te geven, heb je vier keer de mogelijkheid om een actie te houden op je sociale media waarbij mensen een massage kunnen ‘winnen’. Daarnaast heb je vier keer de mogelijkheid om na de actie de mensen die jij hebt gemasseerd extra in het zonnetje te zetten door deze mensen op jouw social media te zetten met een leuk berichtje. En vier keer te zorgen dat je een extra review krijgt. En natuurlijk vier mensen blij te maken. Vind je vier keer te veel? Natuurlijk ben je welkom bij deze actie als je minder vaak een gratis massage wil of kan geven.

Hoe kan ik de actie zelf promoten?

De actie #masserendoenwesamen kan je zelf promoten door het veel te delen op je social media. We hebben berichten voor je gemaakt die je vindt in de contentkalender. Deze kan je kopiëren en plakken op je social media. Pas het een beetje aan zodat het wat persoonlijker wordt. Daarnaast kan je bijvoorbeeld kijken of je in de plaatselijk krant terecht kan komen. Hiervoor zetten we binnenkort een voorbeeld van een persbericht online.

Hoe zorgt deze actie voor meer zichtbaarheid van mijn massagepraktijk?

Door de actie te delen voordat deze begint en acties te houden op je social media waarbij men een massage kan ‘winnen’ word je zichtbaar op social media als Instagram en Facebook. Daarnaast kan je de mensen die je een gratis massage hebt gegeven ook met een leuk bericht op je social media verder in het zonnetje zetten. Je kan hen ook vragen om een review te schrijven. Reviews worden veel gelezen door potentiële klanten en zijn dus ook als masseur erg belangrijk. Zorg dus dat je regelmatig op je social media post.

Hoe kan ik de downloads gebruiken?

We hebben voor jullie een opzet van een aantal berichten en afbeeldingen gemaakt die je kan gebruiken voor je social media. Natuurlijk ben je vrij om dit wat aan te passen. De tekst kan je selecteren, kopiëren en plakken op bijvoorbeeld je Facebookpagina. De afbeelding kan je vanuit ditzelfde document opslaan door met de rechter muisknop te klikken en te kiezen voor opslaan. Lukt dit niet? Je kan de afbeelding ook opslaan door deze te downloaden via de link. Je klikt op de link. Na het openen zie je rechtsboven iconen verschijnen. Het derde icoon is download. Als je hier op gaat staan met de muis dan zie je ‘downloaden’ verschijnen. Klik hierop en sla hem op op je computer.

 Moet ik lid zijn van Belangenvereniging BMS of klant bij DeMassageWinkel om mee te kunne doen?

Om mee te kunnen doen met de campagne #masserendoenwesamen is het niet nodig dat jij lid bent van Belangenvereniging BMS of klant bent bij DeMassageWinkel. Wij hebben deze actie opgezet en georganiseerd om de hele massagebranche in een positief daglicht te zetten en alle massagepraktijken een boost te geven! Doe dus gerust mee, hoe meer masseurs, hoe groter de actie!

Ik kan in mei niet de gratis massages geven, kan ik wel meedoen?

Is het niet mogelijk om in mei de gratis massages te geven door welke reden dan ook, dan kan je dit ook later doen. Het is dan wel leuk als je in mei al bekend maakt wie jouw gratis massages heeft gewonnen.