Stappenplan

#masserendoenwesamen campagne

Ben je een masseur en heb je interesse om mee te doen aan de landelijke #masserendoenwesamen campagne, maar is het nog niet tastbaar genoeg voor jou? Dan leggen we hieronder het stappenplan van deze actie aan je uit. Het is namelijk de perfecte manier om als masseur lokaal aandacht te krijgen door de actie te promoten!

De doelen van onze campagne zijn:

1. Mensen helpen die het in tijden van COVID-19 al zwaar genoeg hebben en wel een massage kunnen gebruiken. Denk aan zorgpersoneel, andere ondernemers, mensen die financieel krap zitten door corona of het om een andere reden moeilijk hebben.

2. Het massagevak in een goed daglicht zetten en meer algemene bekendheid creëren over de gezondheidsvoordelen van een massage.

3. De agenda van jouw massagepraktijk een boost geven nadat je praktijk een aantal maanden gesloten is geweest door deze campagne (en jouw praktijk) lokaal onder de aandacht te brengen.

We spreken van een succes wanneer we de landelijke media hebben kunnen bereiken met deze campagne!

Waarom is het belangrijk dat we het nieuws bereiken?

Massagepraktijken zijn hard geraakt door COVID-19 en de lockdowns die hier het gevolg van zijn/waren. Als massagetherapeuten zijn we gepassioneerd over het helpen van andere mensen en het is erg lastig geweest om je vaste cliënten niet te kunnen helpen in tijden dat het juist extra hard nodig was.

Wat de lockdowns voornamelijk hebben laten zien is dat de voordelen van een massage onderbelicht zijn in Den Haag. Aan ons als webwinkel, belangenvereniging en aan jou als massagetherapeut daarom het doel om massages in een positief daglicht te zetten en er voor te zorgen dat de gezondheidsvoordelen van een massage onder heel Nederland bekend worden!

Hoe kan je gebruik maken van de #masserendoenwesamen campagne om meer aandacht voor je massagepraktijk te creëren?

Stap 1: aanmelden (april) – Meld je aan voor de campagne – hoe groter het aantal aanmeldingen hoe makkelijker het wordt om het landelijke nieuws te bereiken.

Stap 2: social media (april, mei, juni) – Maak gebruik van onze contentkalender voor social media om te laten weten dat je meedoet aan deze campagne en om mensen te selecteren die wel een massage kunnen gebruiken. (contentkalender wordt steeds verder aangevuld)

Stap 3: media benaderen (begin mei) – Download ons persbericht en stuur deze uit naar lokale media (meer tips over het benaderen en vinden van journalisten vind je hier).

Stap 4: delen (mei) – De campagne is van start gegaan en deel alle media aandacht op je eigen social media. Probeer ook reviews van de mensen die je gratis hebt gemasseerd te ontvangen zodat je deze ook weer kunt delen en meer social proof / content voor je praktijk creëert

Stap 5: reflectie (juni) – in juni willen we een onderzoek starten onder de deelnemers van de #masserendoenwesamen campagne. Met de resultaten willen we opnieuw de landelijke media proberen te benaderen.

Ben je ook zo enthousiast?

Schrijf je hier in!

Doe jij ook mee?

* verplicht veld

Door je in te schrijven ga je akkoord met het gebruiken van de door jou verstrekte gegevens voor deze actie. Na afloop van deze actie ontvang je eenmalig een aanbieding van DeMassageWinkel en Belangenvereniging BMS. Uiteraard  gebruiken we jouw gegevens verder nergens voor.

Heb je vragen voordat je je inschrijft? Mail gerust even naar nicole@demassagewinkel.com